Beton wordt gemaakt van zand en water. Het is een natuurproduct met een trendy, industriƫle uitstraling. Specialisten werken al meer dan twintig jaar met beton en hebben betonnen producten ontwikkelt dat ze ideaal kunnen worden toegepast in en om het huis.

Lichtgewicht betonnen aanrechtbladen

Betonnen producten ogen massief, maar zijn lichtgewicht. Dit komt omdat de kern van bijvoorbeeld onze betonnen aanrechtbladen vervangen is door een kern van polystyreen hardschuim. Hierdoor blijft het beton sterk, maar weegt het 60 tot 80 procent minder dan een massief betonnen aanrechtblad. Hierdoor kunt u aanrechtbladen en andere betonnen producten gemakkelijk zelf installeren.

Speciale coating

Beton is van nature ruw. Dit geeft betonnen producten een mooie industriƫle uitstraling, maar het ruwe oppervlakte is natuurlijk niet praktisch in bijvoorbeeld de badkamer of de keuken. Daar hebben specialisten wat op gevonden. De speciale coating maakt het beton glad en beschermt het tegen vlekken. Daardoor is het gemakkelijk te onderhouden. Tegelijkertijd blijft beton zijn ruwe uitstraling houden.

Eindeloos combineren met beton

Met betonnen producten kunt u eindeloos combineren. De keukenbladen passen bijvoorbeeld in alle soorten keukens, ongeacht merk of fabrikant. Heeft u liever maatwerk? Alle producten kunnen volledig naar uw wens worden aangepast. En natuurlijk kunnen specialisten ook betonnen producten ontwerpen die uniek zijn en specifiek afgestemd op uw wensen.