Een aanrechtblad van beton, wat is dat precies?
Een betonnen aanrechtblad bestaat, niet verwonderlijk, voornamelijk uit beton. Om tot een goed resultaat voor gebruik in de keuken te komen worden hier vaak extra producten aan toegevoegd. Dit zorgt ervoor dat u er goed op kunt werken. Een betonnen aanrechtblad geeft een zeer speciale uitstraling, is stevig en tevens duurzaam.

Voordelen van een betonnen aanrechtblad

Het eerste groot voordeel van het gebruik van beton in uw keuken is dat het zorgt voor een unieke en stijlvolle sfeer. Uw keuken zal een aantrekkelijke aanrechtblad in uw huis worden waar geleefd wordt: terwijl u staat te koken aan uw betonnen aanrechtblad drinken uw vrienden en familie een drankje in uw gezelschap. De kosten van een betonnen aanrechtblad zijn vergelijkbaar met composiet en graniet. Vaak zijn aanrechtbladen echter op maat gemaakt.

Naast een prachtige uitstraling, is het voordeel dat beton zeer lang meegaat. Het plaatsen van een betonnen aanrechtblad in uw nieuwe keuken is dan ook een duurzame en bewuste keuze.

Wat wij u als vijfde voordeel willen meegeven, is dat het oppervlak van een betonnen aanrechtblad zeer glad is. Veel mensen denken bij beton aan een ruwe structuur die onprettig aanvoelt aan de handen. Door de bewerking van het beton in de aanrechtbladen is niets minder waar: een betonnen aanrechtblad is een genot om op te werken.